Breda portföljen

 

Strands olika modellportföljer ingår helt eller delvis i det vi kallar ”den breda portföljen”. Därtill görs individuella anpassningar, i huvudsak investeringar i stora och små svenska bolag. Utrymme kan även ges åt ett antal fonder och andra tillgångsklasser.

Vi träffar dig och kartlägger dina behov. Varje kunds önskemål är unika och behöver genomlysas. Tillsammans sätter vi oss ned och arbetar fram ett förslag på hur vi vill skräddarsy förvaltningen efter de förutsättningar som ges i fråga om riskbenägenhet, placeringshorisont och övriga önskemål.

Utifrån förslaget finjusterar vi sedan din individuella förvaltning och bygger därefter successivt upp din portfölj efter dessa ramar. Det är viktigt att du känner dig trygg med våra arbetsmetoder och vi lägger stor vikt vid att vår föreslagna förvaltning ska passa just dig.

Varje kunds innehav är individuellt anpassade varpå vi inte kan visa någon historik för denna typ av förvaltning.

 

Riskinformation: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

 

 

Riskinformation

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Fondens värde kan variera kraftigt på grund av fondens sammansättning och de förvaltningsmetoder fondbolaget använder sig av.